Rabljeni avti v Sloveniji

Rabljeni avti v Sloveniji

Rabljeni avti v Sloveniji lahko najdete na vsakem koraku oz. bolje povedano na vsakem ovinku vaše panormaske vožnje po večjih in manjših Slovenjsih mestih. Prodajalci rabljeni vozil v času gospodarske rasti rastejo kot gobe po dežju.

Prav zaradi hitre rati prodajalvec ravljenih avtov moramo poskrbeti, da bo naš nakup potekal gladko in da bomo z avtom zadovoljni. Na spletu lahko velikokrat najdete izkušnje drugih ljudi o prodajalcu rabljenih avtov, ki vas zanima. Tisti, ki so svojo dejavnost odprli pred kratkim, so najverjetneje slaba izbira. Predlagamo vam, da se raje držite prevejenih prodajalcev rabljenih vozil.

Ko boste izbirali rabljen avto se na začetku osredotočine na to, kakšno rabljeno vozilo pravzaprav potrebujete in iščete. Je to kavaravn, ki vam nudi veliko prostora za izlete na morje, smučanje in ostale dogodivščine. Si želite športen avtomobil za dve osebi, ki ga boste imeli zgolj za užitek? Imate oddaljeno službo in se vsak dan vozite 50 in več kilometrov v eno smer? Kakšen je pravzaprav vaš znesek, ki ga želite za rabljen avto odšteti?

Vse to so vprašanja na katere je potrebno odgovoriti še predno začnete gledati znamko in model rabljenega avta. Ko boste imeli odgovore na vsa zgoraj navedana vprašanja, boste lahko začeli gledati znamke in njihove modele, ki ustrezajo vaši izbiri.

V kolikor gre za starejši model rabljenega avta je pametno preveriti tud znane napake, ki jih rabljena vozila te znamke imajo. Tako boste prodajnega svetovalca povprašali o teh napakaih in morebitnih zmenjavah rabljenih delov. Na trgu rabljenih avtov skoraj da ni avtomobila, ki ne bi imel “napake” oz. hibe, zato je pomembno, da se o tem poznimate.

Rabljena vozila oglasi v Sloveniji

Rabljena vozial in oglase, si je najbolje ogledati v digitalni obliki, na strani prodajalca. Oglasi v časobisih in ostalih fizičnih oglasnikov so v svetu digitalnega življenja že prava preteklost. Preprosto sortiranje rabljenega avta glede na ceno, model in leto poizvedbe v nekaj sekundah zoža izbor pri nakupovanju. V časopisu lahko itro spregledate rabljen avto, ki vam bi mogoče bil všeč. Prav tako pa jih boste pri primerjanju med seboj veliko težje primerjali.

Prav tako obstaja velika vrjetnost, da je rabljeno avto že prodan. Na internetu je isti trenutek, ko prodajalce zabeeži, da je rabljen avto prodan, to vidno tudi vam. Tako lahko v istem trenutku veste, da na točen ta avtomobil ne morate več računati. S tem si boste olajšali vaše nakupovanje in izbor.

V kolikor živite v okolici Ljubljane ali Maribora je zanimiva točka za rabljena vozila Celje. Nekakšna vmesna točka med dvema največjima mestima v Sloveniji ima široko ponudbo rabjenih avtov različnih modelov in izvedb. Pokriva pa tudi celotno savijsko regijo. Kot zanimivost vam lahko zupamo, da se največ novih vozil Renault proda prav v Celju. Prav zaradi tega je smiselno, da se odpravite v te konce in preverite njihovo ponudbo.

V koliko boste šli na ogled rabljenih vozil Celje povprašanjte o 12 mesečni garanciji, ki jo nudijo na skoraj vsa rabljena vozila. Predhodno jih namreč pregledajo po 103. točkah kontrole in se tako prepričajo, da je vaš rabljen avto v odličnem stanju. Vseeno pa se lahko zgodi, da je na avtomobila kakšna “skira” napaka, ki jo na servisu predhodno niso kljub modernim napravam odriti.

V tem primeru, vam bodo na uradnem servisu Renault to napako z veseljem brezplačno odpravili in tako poskrbeli, da ne boste imeli dodatnih stroškov.

Bodite pa poznorni na morebitne ponudbe, ki jih imajo manjši prodajalci. Kljub nudenju garancije in ostalih mamlivih ponudb, jih nekateri velikorat sploh ne upoštevajo. V kolikor pa podjetje zaprejo, se lahko kljub sodnim postopkom popolnoma izognejo upoštevanju vašega pisnega dogovora.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje povezano z nakupom rabljenega avta pa se lahko obrnete na nas.

Rabljeni avti