Rabljena vozila

Rabljena vozila

Rabljena vozila so tematika, ki se jih marsikdo v Sloveniji ne more izogniti. V času, ko je nemčija prepovedala uporabo dizelskih goriv v večjih mestih, je želja po uvozu takšnih avtomobilov še toliko večja. Nič čudnega, če upoštevamo dejstvo, da lahko rabljena vozila kupimo na vsakem koraku, predstavljajo pa tudi zelo dober biznis.

Prav zaradi tega je potrebno biti pri nakupu rabljenega vozila še toliko bolj previden. Preprodajalci namreč, zaradi želje po vejih zaslužkih avtomobile prodajajo z drugačno zgodovino, kakor jih ti v resnici imajo!

Kaj moramo torej storiti, da se izognemu vse prevarantom, ki imajo željo po dobremu zaslužku prav na nas. Ponudili vam bomo nekaj izhodiščnih točk, ki pa še niso garancija za uspešen nakup. Vsekakor je osnovno pravilo to, da vse podatke, ki nam jih prodajalec ponudi skrbno preverimo tudi sami.

Na uradnih servisih, boste tako lahko za določeno vozilo pregledali celotno zgodovino servisiranja.

Avtohiša rabljena vozila in njihov sloves

Avtohiša rabljena vozila, ki ima ustvarjen “brend” in je znana, se največkrat potrudi, da bo rabljeno vozilo, ki ga prodaja kvalitetno. Prav tako pa vam nudijo različne garancije ter ugodne možnosti financiranja. Na drugi strani pa imamo tiste avtohiše, ki so manjše in nimajo prav veliko željo po dobrem glasu. Takšna podjetja se hitro odpirajo in zapirajo, za seboj pa pustijo kar nekaj posledic, ki jih lahko občutite prav vi. Prav zaradi tega vam svetujemo da se avtohišam rabljenih vozil brez zgodovine raje izogibate.

Uvožena rabljena vozila

Uvožena rabljena vozila so lahko zelo dober nakup. Se sprašujete zakaj? Pribljižno enak tip vozila, ki je uvožen, boste dobili v Sloveniji za manj denarja. Ali pa boste za isto ceno lahko kupili rabljeno vozilo, ki vam ponuja več opreme oz. ima manjše število prevoženih kilometrov. Uvoz iz tujine pa je v nekaterih primerih tudi zelo varen. Renault je tako že pred nekaj časa naredil sistem, s pomočjo katerega spremljajo njihova vozila in vozila, ki so servisirana na njihovem servisu po celotni evropi.

Tako lahko za rabljeno vozilo, ki ima tuje poreklo natančno veste, kdaj in kje je bil servisiran, ter kakšno je bilo njegovo stanje. Natančno boste lahko pregledali vsak servis in tako imeli dokaze, da se dotično vozilo glede na časovno obdobje ujema z podatki, ki jih ima navedene prodajalec.

Rabljena vozila Celje

Rabljena vozila Celje lahko najdete v kar nekaj avtohišah. Predlagamo vam, da na internetu preverite avtohišo v katero se želite odpraviti. Kar nekaj manjših preprodajalcev boste lahko našli v okolici celja, ki so že zavajali kupce. Tako kot po vsej sloveniji obstajajo tudi primeri, ko ro rabljena vozila Celje, kjub temu,

Rabljena vozila Ljubljana

Rabljena vozila Ljubljana predstavljajo velik delež prodaje rabljenih vozil v celotni Sloveniji. Nič čudnega, če upoštevmo dejstvo, da gre za prestolnico naše države.

Vsekor je ponudba rabljenih vozil Ljubljana glede na površino največja, vendar še to ni znak, da boste najboljše rabljeno vozilo za vas dobili prav tam. Vsekakor je v njeni okolici kar nekaj večjih točk, kot so rabljena vozila Kranj ali katero drugo mesto.

Rabljena vozila Maribor

Rabljena vozila Maribor in Celje sta za štjersko regijo ena izmed najbolj zastopanih točk na tem področju. Če ste iz tega konca boste vsekakor skorajda primorani obiskati obe točki. Saj veste, da morate pred nakupom določenega vozila pregledati še ostale enako modele, ter primerjati ohranjenost tako vzunaj, kot znotraj.

Ena izmed glavnih točk sta prav obrabljenost volana, prestavne ročice in sedeža. Zakaj? Vedno, ko je vozilo v pogonu, bo ta točka deležna obrabe. Če bil kateri koli izmed delov zelo obrabljen v primerjavi z enakim modelom, ki ima enako število prevoženih kilometrov, je lahko to prvi znak, da je z rabljenim vozilom nekaj narobe oz. je prišlo do zavajanja pri prodaji.

Pa srečno vožnjo in uspešen nakup!

rabljena vozila